Home

 

Welkom op de website van Bouwbedrijf Bart Smit. Het is al meer dan 50 jaar een familiebedrijf. Het bedrijf gaat de uitdaging aan met de nieuwste ontwikkelingen in de bouw. Wij kunnen het gehele bouwproces voor u verzorgen van ontwerp tot oplevering, van voordeurknop tot bedrijfsverzamelgebouw. Dat wordt gerealiseerd met een jong team van enthousiaste medewerkers.

Onze werkzaamheden verrichten wij vooral in de gemeente Steenwijkerland. Voor de particuliere en de zakelijke markt, maar ook voor de overheid.

Door onze moderne manier van werken, kunnen wij een groei doorzetten, maar daar hebben wij u natuurlijk wel voor nodig. Wij zoeken enthousiaste opdrachtgevers die transparantie een fijne manier van werken vinden. Kom gerust eens bij ons binnenlopen, want persoonlijke aandacht en contact is het startpunt van een goede relatie.

Wij zien u graag.

Roel Smit (Ing. R. Smit)

 

Laatste Nieuws

AANGEPASTE BOUWVAK 2017

WIJ ZIJN MET VAKANTIE VAN 21 JULI T/M 14 AUGUSTUS. DINSDAG 15 AUGUSTUS STAAN WIJ WEER VOOR U KLAAR. VOOR NOODGEVALLEN ZIJN WIJ BEREIKBAAR VIA ONS BEKENDE E-MAIL ADRES.


Lifestyle Experience RTL 4 op bezoek bij Bouwbedrijf Bart Smit.

Een bouwbedrijf met 'Bouwgarant'. Hoor hier de voordelen.

 

 

Mooie referentie van een mooi project

Nieuwsgierig? Kijk bij 'projecten' Nieuwbouw zomerhuis en lees het bijzondere verhaal.

Nieuwbouw zomerhuis

 

Erkend leerbedrijf
22 maart is het certificaat als erkend leerbedrijf voor de bbl en bol weer met succes behaald voor de aankomende 2 jaar.

 

S@les
S@les staat voor digitale prijslijsten, bestellingen, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen tussen leverancier en afnemer. Door deze methode wordt in de offerte welke wij naar u versturen de juiste artikelen rechtstreeks bij de leverancier neergelegd. Hierdoor kan er geen ergenis bestaan over verkeerde leveringen/opvattingen, dat is een tijdsbesparing voor onze werkmethode. Daardoor kunnen wij nog meer tijd besteden aan de kwaliteit van onze werkzaamheden. Roel is hier al rond 2005 mee gestart, en nu zijn wij met een tiental andere bouwbedrijven uit Nederland de koplopers.

 

MVO
Vanaf februari 2012 is Roel aangesloten in een werkgroep maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) voor de bouw. Dit gaat in samen werking met NVBU, Syntens en TNO.
Speerpunten waar wij ons mee bezig houden zijn onderandere:
1. Zorg voor de medewerkers
2. Maatschappelijke Betrokken Ondernemen
3. Toepassing van materialenen materieel
4. Bouwproces van idee t/m eindproduct
5. Inrichting en verbruik van onze huisvesting

Eind dit jaar moet een footprint mvo bouw klaar liggen voor collega ondernemers.